Kvällens utsikt, 1 dag till flytt

Nu är vi trötta på det här.

Jag gick från jobbet vid tre. Till Hornsgatan, fylla pappas bil med saker vi vill köra själva, åka till Östgötagatan, lämna av. Göra om allt en gång till. (Vet ni hur tung den största iMacen är när man sitter med den i famnen i en bil och parerar varje skump med tummarna? Väldigt tung.) Sen stannade vi kvar på Östgötagatan och täckte golven och trappan med täckpapper. Vips så var klockan 19.30. Tillbaka till Mariatorget, snabb middag på kinastället, upp till lägenheten, tömma kyl och frys, åka Östgötagatan och lasta in där. Tillbaka till Hornsgatan och plocka ihop det sista, montera ned alla lampor och sånt. Och så blev klockan halv ett.

Man kan lugnt säga att vi missbedömde hur lång tid packningen skulle ta. I helgen gjorde vi ju inte mycket, och det har vi fått sota för nu.

Men imorgon är det dags!

Kvällens utsikt: möbler mm i Filmrummet. 20130703-003359.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *