Julfirande med jobbet

I måndags hade vi julfirande på jobbet. Först lite glögg och pepparkakor på kontoret, även om de flesta av oss valde bubbel, vin eller öl istället. Sen färd mot Fjäderholmarna. Jag valde Fjäderholmarna främst för att jag tyckte att vi skulle komma iväg lite och så lite av själviska orsaker; vi håller på att kolla upp bröllopsfestlokaler och Fjäderholmarna har varit en svag tanke. Hur som helst: bra val! Det var det godaste julbord jag någonsin varit på, och det fräschaste. Det mesta serverades i portionsbitar och inget kändes slabbigt. Gert Klötzke var gastronomiskt ansvarig och stod själv ute i lokalen och serverade á la minute. Väldigt bra!

Jag hade fixat julpåsar till alla (det är bland annat det jag älskar med mitt jobb: ena stunden fixar jag julpåsar, nästa lägger jag strategier för kommande kvartal), och dagen efter fick jag vackra blommor av våra ägare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *