Vatten! Blandare! Ho! Diskbänk!

Förra veckan fick vi veta att det den 23 december var det dags att koppla på vattnet i köket igen. Arbetet skulle utföras mellan 10.00 och 12.00. Husets vattencentral är i hyresgästen piercingstudions källare så förutom att få massa ilskna grannar som ville förbereda julafton och använda sitt vatten var vi tvungna att be en av piercingkillarna att komma till jobbet flera timmar i förtid (de öppnar 12). Ni förstår stressen när inga hantverkare hade dykt upp tio över elva …

Hur som helst. Vattnet stängdes av och 12.10 var allt klart. Bara en granne hann ringa på dörren. Och sen jobbades det för fullt hela dagen. Idag var de tillbaka igen, och nu sitter fläkten på plats och vi har bänkskivor! Det blev inte alls den gråa stenskiva vi hade planerat, men när Hantverkschef S fick en bänkskiva över från ett annat bygge, precis i vår smak, köpte vi den. Så det blev mörkbetsat trä.

Idag har bänkskivan anlänt, diskho och blandare är på plats.

(Blått = skyddsplast)
20131227-224039.jpg
20131227-224033.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *