Svea Ekonomi, here I Come!

Har tröttnat lite på bankerna. De har höga låneräntor och sänker inte alls i den takt de borde, samtidigt som de även har uruselt låga räntor på sparande. I våras gick vi över till att spara hos Forex, som då hade 4,47% i ränta. Det har gått upp och ned lite och nu har det gått ned alldeles för lågt. Så nu har jag gått över till Svea Ekonomi. Just nu har de 4,25%, vilket är betydligt bättre än de traditionella bankernas villkor. 

Och det är inte ens jobbigt. Låter bara Kristoffer undersöka och flytta sina pengar först, så följer jag hans exempel sen! 🙂

En kommentar till “Svea Ekonomi, here I Come!”

  1. Där har jag också lite pengar. Det bästa med det är nästan att jag glömmer bort att de finns när jag inte kommer åt dem från vanliga nätbanken, så då går de inte åt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *