Var ska jag resa?

Behöver hjälp! Ska på en weekendtrip (fredag – söndag), men var? De enda kraven är att det ska gå direktflyg från Stockholm och att flygresan tar max fyra timmar.

4 reaktioner till “Var ska jag resa?”

  1. Tack för tipset Petra!

    Har fått följande tips via Facebook: Reykjavik, Budapest, Berlin, Istanbul (där med) och Warzawa. Just nu hejar jag (de andra i ressällskapet har inte sagt sitt ännu) på Reykjavik eftersom jag aldrig varit på Island.

    Tvåa ligger Istanbul (har varit där men det var 1997). Budapest har jag två av oss varit i två gånger, senast för ett år sedan, Berlin ska jag till i april (mer om det i senare inlägg) och Warzawa har också två an tre varit i, och vi tyckte båda att det bara var smutsigt och deppigt.

  2. Tack svärmor! Men Island blev just nedröstat eftersom det var för ”mörkt och kallt” och tror tyvärr inte att domen blir någon annan för Newcastle eller Liverpool.

    Just nu kikar vi på Istanbul, men har inte hittat någon bra flygresa än.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *