Världens bästa ursäkt?

Slötittar på Generation Fett på TV3 medan vi ligger skavfötters och surfar på varsin laptop. En mycket överviktig kvinna säger det som alla feta amerikaner (och säkert andra nationaliteter också) verkar skylla sin fetma på: ”grönsaker och annan hälsosam mat är så dyr! Jag har inte råd!”. Och visst är det helt sjukt att ett (1) äpple i Mississippi är dyrare en en hel förpackning friterad kyckling. Men även om man inte har råd med grönsaker måste man ju inte ha både senap, majonnäs och ost på varje macka …

En kommentar till “Världens bästa ursäkt?”

  1. Nä absolut inte men jag är ju fet å inte överviktigt längre å det är faktiskt billigare att äta skräpmat än att köpa billig mat med mycket grönsaker å dyligt. Ingen ursäkte nej, jag håller med men det är fan billigare att inte äta viktväktarmat tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *