Ännu bättre än lovat på Dell’Attore

För ett tag sedan skrev jag om en snigel i pizzan. Vi blev då lovade två nya pizzor vid ett annat tillfälle ”nästa gång ni vill ha take away eller så”. Eftersom våra besök på Östermalm är extremt lätträknade tänkte vi att det blir två gratispizzor som inte kommer ätas.

Men nu, när vi var på hotellhelg på Östermalm, gick vi till Dell’Attore. Beställde varsin pizza och varsitt glas rött. Servitrisen kommer tillbaka med en hel flaska. ”På en lapp i kassan står det att ni ska få en hel måltid av oss, inte bara två pizzor”.

Har sagt det många gånger förr, och säger det igen. Bra service är otroligt viktigt! Och så smart …

En kommentar till “Ännu bättre än lovat på Dell’Attore”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *