En underbar Venedigresa med jobbigt slut

Venedig var underbart! Vi åkte gondol, båttaxi och båtbuss. Vi åt pasta, pizza och risotto. Vi drack massvis med Bellinis (som ju uppfanns på Harrys Bar i Venedig). Naturligtvis åt vi på Harrys Bar. Naturligtvis drack vi en drink på Hotel Danieli. Såg Suckarnas bro och Rialtobron. Förfärades över priserna. Vi gjorde helt enkelt det man ska göra i Venedig.

Det enda trista med resan var vägen hem. För att göra en lång historia mycket kort: vi kom hem 02 istället för 18.

2 reaktioner till “En underbar Venedigresa med jobbigt slut”

  1. Danieli går ju inte att undvika, man måste ju ha varit där om man hört Lundell och nån gång befinner sig i Venedig. Vilket jag aldrig gjort, men i sinom tid så…

  2. Jag gillar ju inte alls Lundell men eftersom en i sällskapet är ett stort Lundellfan hamnade vi där. Vilket jag är mycket glad för, för något jag verkligen gillar är härliga hotellbarer! Danieli var precis mitt stuk. Mörkt, legendariskt, skinnsoffor, tjusigt. Underbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *