Hejdå mackställe!

Testade ett nytt mackställe idag. Ligger precis vid jobbets tunnelbanestation och är ohyggligt billigt. Har fått många rekommendationer att gå dit. Köper en ostfralla. På jobbet inser jag att det är en ägg- och kaviarmacka. Rakt ned i soptunnan med den frukosten. Och hejdå till Gärdets mackställe.

5 reaktioner till “Hejdå mackställe!”

  1. Men om det varit Serrano-skinka och paprika -hade du varit lika hård då??

  2. Ja. Deras enda uppgift var att ge mig en ostfralla. De misslyckades. Visst kan alla göra fel, men jag har ingen tid att lägga på sådana företag om jag inte måste. Det finns sex andra mackställen på vägen till jobbet, så finns ingen anledning för mig att slösa mer tid på detta ställe.

  3. Din kommentar får mig direkt att tänka på Expressens chefredaktör och senaste Wanja artikeln :). Expressen läser man aldrig mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *