Snälla Fluffbabes, sluta!

Jag har handlat från Fluffbabes en gång. Visst har de en del roliga prylar, men det alldeles för jobbiga och sliskiga tilltalet har gjort att jag inte vill återvända.

Mailade till Fluffbabes och bad dem ta bort mig från sin mail- och sms-lista. Sms och mail fortsatte välla in. Jag mailade igen. Fler sms, fler mail. Då mailade jag och bad dem radera mig ur sitt kundregister, avsluta kontot. Fick personligt svar om att jag var borttagen. Mailen lugnade ner sig men smsen fortsatte.

Efter några månader mailade jag dem igen: sluta skicka sms till mig! Fick svar ”ojdå, vi förstår inte hur du fortfarande kan få sms”. Nej, säkert förstår ni inte …

Smsen upphörde, men istället började mailen komma igen, oftare än tidigare. Den senaste tiden har jag mailat dem efter varje mail de skickat till mig. Inga svar, och fler nyhetsbrev. Idag har jag gjort ett nytt försök. Tror ni att det kommer hjälpa?

5 reaktioner till “Snälla Fluffbabes, sluta!”

 1. Råkade förresten ut för samma sak på ett ställe, alla som kontaktade dem via info/order etc. hamnade i deras kundregister så när jag skickade mail om att bli borttagen blev jag återinsatt för att jag hade kontakt med dem via deras infoadress. Skickade tillslut ett fax från jobbet.

  /Bea

 2. Hej Josefine

  Jag är ledsen att du har upplevt att vi har trakasserat dig – det vill verkligen inte,
  vi tar så klart bort alla från vår sms- och mailinglista som vill.
  Vi är ett seriöst företag och vill inte att någon ska uppleva att vi är jobbiga.
  Men ibland kan det vara svårt att lokalisera vilket mobilnr eller emailadress det gäller.
  Så hör av dig till mig (cookie at fluffbabes.com) så ska jag självklart lösa det.

  Hälsningar Helena Hedlund
  Fluffbabes

 3. Helena: nja, riktigt så är det ju inte. Jag har, i varje konversation med er, skickat med mailadress eller mobilnummer, beroende på vad det gällt.

  Hur som helst svarade ni äntligen för en månad sedan och sedan dess har jag inte fått något mer. Håller tummarna för att det fortsätter så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *