Viva Italia!

Semestern har börjat! Och börjat intensivt. I onsdags morse ringde alarmet klockan 4.30 och 6.00 var människor och bagage inpackat och vi började köra. Målet för dagen var Rostock i Tyskland: 86,1 mil, steakhaus, weißbier, Radissonhotell.

Dag två blev seg. Något färre mil, 80,1, men ideliga vägarbeten, och en del regn, längs hela vår strecka (Rostock – München) gjorde att det tog lång tid. Till slut var vi i alla framme i München-Unterhaching och vårt Holiday Inn där vi fick etagerum vilket låter roligare än det var.

Nu är vi inne på dag tre och det är München – Florens (63,5 mil) som gäller och vi kör genom Brennerpasset. Ikväll ska vi bo på något så spännande som ett affärs-motorvägshotell, vad det nu kan vara.

Eftersom vi åker helt utan datorer har jag svårt att få in bilder här, men som vanligt: klicka på bilderna till höger så kommer ni till en samlingssida för alla mina bilder.

5 reaktioner till “Viva Italia!”

  1. Åh, men varför åker ni inte av motorvägen och bor på gasthaus i nån dorf istället för på tråk-hotell vid motorvägen?

    Jag har bilat Sverige – Kroatien flera hundra gånger (lätt överdrift) och aldrig haft problem att hitta rum på plats. Endast i nödfall har vi bott på autobahnhotell eller sas.

    Vad är anledningen?

  2. Trollisbo: tack för tipset! Ska kolla när jag kommer hem.

    Petra: anledningen? Vi vill bo på bra hotell längs motorvägen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *