Trött idag

Eftersom dagens första punkt var ett möte på stan skulle jag få lite sovmorgon. Inte mycket, men på en vardag känns en timme till i sängen som extremlyx. Men vaknar med ett ryck av att det ringer på dörren. Tänker att ”jaha, hantverkarna är fyra timmar tidiga, men de har ju nycklar”. Det fortsätter ringa. Så rusar upp, på med kläder och ut i trapphuset – eftersom golven på undervåningen görs om får vi inte gå på dem – och ned en våning.

Där står en glad hantverkare som inte fattar att han väckt oss eftersom han är fyra timmar för tidig. Undrar varför han inte går in med sina nycklar och får svaret att dem har chefen. ”Men jag kan ta dina nycklar så kan jag låsa dörren sen”. Eh, nej tack. Golvfirman har redan ett par nycklar, jobbet avslutas idag och då vill jag gärna ha alla mina nycklar tillbaka.

Så trött idag. Och förundrad över hantverkare som kommer för tidigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *