3D-film – jäklar vilken grej!

Jag såg Avatar 3D igår. Tycker definitivt inte att det var en kalkon som många andra säger, men tycker att det inte är filmen i sig som är grejen här (handlingen är ”vilken film som helst”, även om jag gillade handlingen/filmen också, en bra actionrulle) utan just 3D.

Jag blev helt hänförd. Har aldrig sett något i 3D tidigare och var en av dem i salongen som faktiskt duckade för vissa flygande saker osv. Kände direkt att ”det är så här bio ska vara” (eller bättre förstås). Och publiken spontanapplåderade när filmen var slut.

Jag är ju en av dem som inte går på bio. Kombinationen av bra hemmabio hemma, hemmabio på landet, världens största tv hos mamma och en fantastisk hemmabio hos brorsan samt en sambo som inte delar filmsmak med SF gör att vi inte ser film på bio. Men så länge det är bio som har 3D kommer jag gå på bio.

Jag är helt enkelt såld!

avatar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *