Den långa vägen

Imorse skulle jag på frukostseminarium. Det blev inte så.

Jag gick hemifrån strax efter 8. Hoppade på tunnelbanan på Mariatorget som vanligt. Vi kröp till Slussen där vi blev fast. Jag satt kvar. Sen kröp vi vidare. 45 minuter efter att jag gått på tåget kom vi fram till T-centralen. Där tog det till slut helstopp: man trodde det var rökutveckling. Det lät lite väl allvarligt tyckte jag och gav upp (och tur var väl det).

Promenerade till Hötorget för att ta bussen därifrån. Ha! Det stod bokstavligen hundratals människor i kö. Började gå mot Stureplan men där såg det likadant ut. Ringde stans alla taxibolag men de bara skrattade åt mig. Det var bara att gå. Eftersom jag missat frukosten på frukostseminariet slank jag in på ett Östermalmsfk och tog en macka.

9.55 var jag framme på jobbet.

En kommentar till “Den långa vägen”

  1. Det är charmen med att bo i en storstad….. att man kan slinka in på ett fik och få en god frukostmacka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *