Ingen bra statistik

Jag gillar inte nyårslöften. Tycker mest att det är ett tillfälle för viljelösa människor att lova saker de ändå inte kommer hålla. Lite patetiskt sådär. Trots det gav jag ett nyårslöfte nu senast. Att jag bara skulle ha saker inplanerade två av fem veckodagskvälalr per vecka. Hur tror ni det gick?

Vecka 1 var jag i Guadelopupe, så det räknas inte
Vecka 2: 4 kvällar upptagna
Vecka 3: 3 kvällar upptagna
Vecka 4: 4 kvällar upptagna
Vecka 5: 4 kvällar upptagna
Vecka 6: 5 kvällar upptagna
Vecka 7: 2 kvällar upptagna
Vecka 8: 3 kvällar upptagna
Vecka 9: 5 kvällar upptagna
Vecka 10: 5 kvällar upptagna
Vecka 11: 2 kvällar upptagna (onsdag, torsdag, fredag avbokade jag saker pga tandutdragningen)
Vecka 12: 5 kvällar upptagna

Jag har inte räknat med kvällar då bara Johan och jag gjort saker, typ firat hans födelsedag med restaurangmiddag osv. Inte så bra statistik so far alltså …