Lite perspektiv på tillvaron?

En vulkan har fått utbrott på Island. Effekterna för islänningarna, miljön, djurlivet är förstås enorma. Flygbolagen går på knäna, vilket kan leda till massuppsägningar och ökad arbetslöshet. Exporten och importen blir lidande. Turismen sjunker (när alla väl kommit hem). Vi pratar effekter på världsekonomin. Och det alla fokuserar på är att några familjer får sova på ett flygplatsgolv.

En kommentar till “Lite perspektiv på tillvaron?”

  1. Ja, det är löjligt. Men som du vet är det sjukt mycket bättre tv att visa stackars svenskar som är fast utomlands än statistik, kurvor och börskurser – även om konsekvenserna av de senare är fantastiskt mycket allvarligare än några strandade svenska medborgare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *