Vilken födelsedag!

Födelsedagen började med presentöppning hemma. Presenter från svärmor och sambo delades ut. Frukosten intogs traditionsenligt på Rival. Onyttigt som sjutton, men är det födesedagsfrukost så är det. Jobbdagen började med sång och blommor och fortsatte med extra gentlemannamässigt uppförande av kollegorna (jag jobbar nästan bara med män). På eftermiddagen kom dessutom just kollegorna med en flaska rosa champagne i present. Mer presentutdelning – och champagnedrickning – i pappas nya lägenhet, med familjen. och sen middag på La Vecchia Signora.

Fick fantastiska presenter, bland annat en lunchkryssning till Möja i sommar tillsammans med bror, en resa för mig och mamma till Göteborg med övernattning och silversmyckekurs tillsammans med faster och kusinerna, ansiktsbehandling, fler flaskor rosa champagne, ett hus i skärgården, musikalbiljetter och middag med mamma med mera med mera. Och så Johans present. Ett vackert fotoalbum. Men tomt. På insidan står det Mitt 30-årsfirande och med i presenten var även klister och en penna. Jag ska alltså fota mitt firande och sätta in egna foton. På några sidor fanns det dock bildtexter. En dag med sambon! I slutet av maj ska vi tydligen ha en dag fylld av champagnefrukost, guidad vandring i Per Anders Fogelströms fotspår, fika, hemmaspa, middag på Den Gyldene Freden och drink på stan. Det ser jag fram emot!

Nedan syns några bilder. Fler finns här.

www.flickr.com