Semester är inte alltid semester

Förra året var vi bortresta hela min treveckors-sommarsemester. Vi hade en fantastisk resa genom många länder, underbart väder, stora upplevelser. Men när vi kom hem sa jag ”nästa år vill jag ha minst tre veckor sammanhängande semester och jag vill tillbringa dem på mer eller mindre en plats”. (Nu undrar ni varför bara tre veckor? För att vi varit i London, Sälen, ska till Köpenhamn och Göteborg på kortresor, samt vill ha en vecka runt vår årsdag. Årsdagen är det enda jag inte kan tänka mig att kompromissa bort gällande ledighet.)

Så vad hände? I sommar ska vi en vecka till Funäsdalen för att fira mormors 80-årsdag. Så ska vi en familjevecka till Sicilien. Däremellan skulle vi till Skåne med svärmor. Nu kan inte sambon den veckan och eftersom jag inte har fler dagar än 15 att spela med så innebär det att: vi åker till Funäs en vecka, jobbar en vecka, åker till Sicilien en vecka och att vi just nu letar febrilt efter en tid till Skåne. Glöm det där med sammanhängande semester på en plats, alltså.

Men nästa år! Då jäklar ska jag vara på en plats hela sommaren. Säkert, va? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *