En vecka med Iphone 4

Nu har det nästan gått en vecka sedan jag fick Iphone 4. Mina första reaktioner:

  • Otroligt bra skärm! Den är så bra att jag nästan inte kan greppa den.
  • Den är väldigt snabb. Nu jämför jag i och för sig med en urseg Iphone 3G med OS 4, men ändå; telefonen är väldigt snabb.
  • Batteritiden är riktigt bra. Oavsett hur lång batteritid en mobil har, tycker man ju alltid att den är för kort, men jag är ändå överraskad av hur bra det är. Förr laddade jag varje natt och ibland på dagarna. Nu räcker det med ca varannan natt.
  • Multitask – oj, så bra det är! Och så snyggt!

Självklart finns det funktioner som saknas, saker jag vill ha och mycket som kan förbättras. Men som alltid; du ska välja mobil efter vad just du vill ha. För mig är det just nu Iphone, och jämfört med min gamla Iphone är denna oerhört överlägsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *