Lanserat: Mentometer

Lagom till valet har vi lanserat en smart och enkel liten app; en mentometer.

TV4 skriver: ”Appen är gratis. När applikationen finns i mobilen skickar TV4 alla möjliga sorters frågor till dig. Det är också helt kostnadsfritt att svara på frågorna. Frågorna är tänkta att användas i olika program, till en början i de program som görs i TV4 inför valet den 19 september. TV4 Mentometer är ett test bara för Iphones. Faller det väl ut så kommer vi att gå vidare och utveckla appen även för andra telefoner. Välkomna att delta i våra snabbundersökningar!”

Produktägare: TV4
Applikationsutvecklare: Appcorn
Koncept: Morris Packer/Mobilab
Projekt: Josefine Granding Larsson/Mobilab
Backendutveckling: Anton Lindqvist

Läs mer: TV4 lanserar mentometer via iPhone och Skaffa TV4:s mentometer