Miachel Jacksons (?) nya låt

Det har släppts en ny Michael Jackson-låt. Skivbolaget säger att det är han som sjunger, hans familj säger att det inte är det, och att de till och med hör vilken av alla MJ-imitatörer det är som spelat in den. Familjen har även bett skivbolaget om att få höra råmaterialet, men då ska bolaget bland annat ha svarat att datorn där det låg på har gått sönder. Låter skumt, men måste säga att jag har ganska låg tilltro till bägge parter.

Därför lyssnade jag på låten. Jag är ingen stor Michael Jackson-kännare, men på grund av en bror som var tokig i MJ under uppväxten har jag ändå ganska bra koll. Och jag tror att det är en fejk, men riktiga inslag förstås. Varför tror jag det? Låten har ”lånat” väldigt mycket ”inspiration” från bland annat låtarna History och Keep it in the Closet. Sångaren uttalar Michael Jackson på ett sätt Michael Jackson inte gjorde och rösten låter inte som MJs.

Här är den:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *