På jakt efter nytt jobb

Efter knappt två år ändras nu inriktningen på Mobilab (TV4 Expressen Mobilab AB). Detta innebär att fem personer sägs upp. Jag är en av dem.

Jag behöver nytt jobb!

Jag har jobbat med mobila tjänster sedan 2002. I början handlade det mest om sms och javaapplilkationer, numer mobila sajter (m.expressen.se har ökat 288% sedan jag började arbeta med den) och applikationer för Iphone (638 338 personer har laddat ned ”mina” Iphoneappar!), Android och Ipad.

Min senaste titel är konceptutvecklare & projektledare, men har tidigare arbetat som Mobilchef på Aftonbladet, Redaktör för digitala medier på Stockholm City, Innehållsansvarig (och grundare) på Bonnier Mobila Tjänster samt Communitychef på Broaden. Jag driver även en egen firma.

Mobilabs omstrukturering kom plötsligt och jag var helt oförberedd. Därför: hör du om något som kan passa mig så hör gärna av dig!

2 reaktioner till “På jakt efter nytt jobb”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *