På väg mot Marrakech

Idag åker vi på semester till Marrakech i Marocko. Under våra snart sex och ett halvt år tillsammans har vi rest mycket, men väldigt sällan själva bara vi två. Tillsammans med andra har vi varit på många platser, i allt från Berlin och London till Tanzania och Sydafrika, men själva har vi åkt till Gävle, Umeå, Milano, Dublin och New York. Även om det varit fantastiska resor så har det handlat om weekends. Nu ska vi vara en vecka i Marrakech. Det är ingen sol- och badresa, det passar inte oss, men det verkar bli fint väder så vi kommer säkert hänga vid poolen lite. Resten av tiden ska vi promenera i ”den rosa staden”, titta på fantastisk inredning och umgås.

Marrakech

Hotell Les jardins de la medina

För er som är nyfikna på hotellet finns bilder här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *