Semester!

Jag brukar ha tre veckors semester på sommaren. Och jag brukar fylla dem till bristningsgränsen.

2009 lämnade jag Sverige första semesterdagen och återkom precis innan jag började jobba. 24 dagar, 8 länder och 825 mil senare.

2010 var mina tre veckor upphackade. Vecka 1 tillbringades i Funäsdalen, vecka 2 på Sicilien och vecka 3 i Stockholm, Göteborg, Kristianstad och Köenhamn. Däremellan jobbade jag.

När jag blev av med jobbet i december var min plan att söka jobb – och få ett – under januari, vara ledig och andas i februari och börja i mars. Istället fick jag jobb den 22/1 och började den 1/2. Därför har en lång sammanhållen semester varit viktig för mig i år. Och nu är den här! 4,5 veckor är vi lediga. Vi firade med att genast åka till landet.

1 juni på landet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *