Upp som en sol …

… ned som en pannkaka. Säger man ju. Riktigt så illa är det inte. Men När jag hade en liten bit av promenaden kvar igår tog det helstopp. Höll på att inte komma hem. Men imorse var det bra igen. Men efter gående till stationen och stående i en överfull tunnelbana höll jag på att sätta mig ned på Adolf Fredriks kyrkogård. Tänkte att jag kunde jobba bredvid Palme idag. För gå längre kunde jag inte. Men det är klart att jag gjorde. Och hade supervärk fram till eftermiddagen.

Nu ikväll har jag tagit mig hem, och sen fram och tillbaka en (kort) väg till en restaurang. Och foten känns som den gjorde för flera veckor sedan. Klart att det inte är en sådan tillbakagång. Men just nu känns det inte bra.

2 reaktioner till “Upp som en sol …”

  1. Försiktig gåträning var det ju tal om. Jag tycker inte det här verkar speciellt försiktigt.Snälla du, tag det lugnt, Var rädd om dig.
    Mum-in-law

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *