Det här med säljare

Hela morgonen har det ringt ett dolt nummer till min mobil. Eftersom jag inte känner någon med dolt nummer, jag har semester och mobiltäckningen är usel struntar jag i att svara. Människan lämnar inget meddelande utan ringer bara igen och igen. Efter fem missade samtal blir jag orolig. Väntar på besked från en vän som opereras idag och tänker att något kanske hänt. Så jag svarar. Det är en säljare.

Jag: Josefine
Säljare: Är det Josefine?
J: Ja?
S: Jag heter X och ringer från företag Y.
J: Ok, jag kan inte prata just nu. Har ingen mobiltäckning, är på semester i skärgården.
S: Ok, kan jag ringa dig på din landlina?
J: Jag har ingen landlina. Och jag har semester, så kan inte prata nu.
S: När kan jag ringa?
J: Testa om en vecka.
S: Kan jag ringa 13.30 på måndag?
J: Jag vet inte, jag har semester, har inte koll på min kalender.
S: Ok, har du fått mail från Z om att jag skulle ringa?
J: Jag vet inte, jag har semester, har inte kollat min mail.
S: Och vi kan inte prata nu?
J: Jag har semester!

Hur sugen är jag på att köpa hans produkt nu tror ni?