Mitt livs värsta konsertbesök

Ikväll har jag varit med om mitt livs värsta konsertbesök. Det blev ingen konsert.

För några månader sedan upptäckte vi att Adam Cohen skulle spela på Göta källare den 24/11. Vi köpte biljetter. Eftersom jag är en sådan som dubbelkollar allt gick jag in på Göta källares sajt idag, där jag ser att det står en helt annan konsert listad på samma tid. Inte ett ord om Adam Cohen. Så jag ringer Göta källare.

Där får jag veta att de som bokat in Cohen på Göta källare har flyttat eventet. Jag som köpt biljett har inte hört ett ljud om detta. Som tur är vet killen på Göta källare var man flyttat det: Scandic Grand Central.

Så vi åker dit. På biljetten står det att Adam Cohen ska stå på scenen 20.00. På Scandic syns inte en enda ledtråd om att det ska hållas någon konsert. Jag frågar i receptionen. ”Ja, han spelar i baren vid 22-tiden”.

Vi kollar baren. Och mycket riktigt, det finns en liten hörna med instrument. Baren är helt packad och klockan är 19.00. Inte en chans att vi kan hänga här – stå här – till 22.00 en vanlig torsdagkväll. Dessutom finns absolut inget biljettkrav. Vi åkte hem.

Alltså:

  • Konserten flyttades utan att vi visste om det
  • Konserten ändrade tid, trots att vi köpt biljetter där det stod en exakt tid
  • Konserten blev plötsligt gratis, vilket inte är så kul om man köpt biljetter
  • Konserten förvandlades från en konsert till en liten barspelning

Uselt!

P.S. Fortfarande nu på kvällen står det på bokningsbolagets, såväl som på artistens sajter att konserten är 20.00 på Göta Källare. D.S.

En kommentar till “Mitt livs värsta konsertbesök”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *