4. Berätta om en person som du beundrar

Efter en månad av vidrig sjukdom har jag noll inspiration kvar. Så när jag såg samma sak på många bloggar valde jag att hoppa på. 24 inlägg om mig kommer här.

Den här var svår. Eftersom jag i grunden är en person som tycker att människor är idioter beundrar jag väldigt få.

Jag kan beundra att min vän Zandra är supercool som tackade nej till ett jobb i mediebranschen när de erbjöd henne förlängd projektanställning. (Det slutade ned att hon blev fast anställd). Och jag beundrar att min vän Anna är oerhört stark och som är världens bästa mamma trots stora motgångar. Att min pappa kallas medievärldens gudfader kan man inte annat än beundra.

Jag beundrar en anonym vän som bestämt sig för att bli mamma på egen hand och gör allt för att få som hon vill, med resor till Danmark, utredningar och ett oerhört slit. Jag beundrar min mamma för att hon fick ihop vardagen som ensamstående med två små barn när vi var små. Min sambo för att han flyttade 33 mil för min skull. Och jag beundrar min mormor, som har en livshistoria som borde skrivas ned.

Dem beundrar jag. Och andra vänner och släktingar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *