Tidningen som ger mig trygghet

Vi är alltså i Vemdalen. Jag har aldrig varit här, men det ligger nio mil från mitt älskade Funäsdalen. Det första jag gjorde när vi kom in i receptionen, medan de andra checkade in, var att kolla om det fanns något ställ med Fjällnytt.

Fjällnytt är en tidning, ja eller ett annonsblad, som handlar om Funäsdalen. Vänder man på den blir den istället Mitthärjebladet. Annonserna berättar om frisersalonger, öppettider på kaféer, var man hyr skoter, vilka evenemang som är på gång och ger en väldigt bra inblick.

För mig har det alltid varit tradition att hämta en Fjällnytt så fort jag kommer till Funäs. Den har alltid legat på soffbordet i huset. Och Fjällnytt har – tydligen – betytt väldigt mycket för mig. Ikväll låg den på soffbordet här i stugan och plötsligt inser jag att en Fjällnytt på soffbordet ger mig en känsla av trygghet och hemtrevnad. Bra jobbat av ett annonsblad!

Fjällnytt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *