Scener från ett badrum

I badrummet på landet.

Sambon: Åh, jag och din bror använder samma sorts duschtvål. Är det min eller hans som står i duschen? Det borde vara min, men jag är osäker.

Jag: Spelar det någon roll?

Sambon: Men jag kan ju inte ta av den om det är hans!

Jag: Du var best man på hans bröllop, jag tror ni kan dela duschtvålsflaska.

2 reaktioner till “Scener från ett badrum”

  1. Josefine! Sen senast vi träffades har två nya företeelse smugit sig in i mitt liv; Jag har börjat följa din blogg (och även ett par andra) mer regelbundet samt börjat läsa dödsannonserna i morgontidningen… Hm.. den ena vanan ska jag försöka bryta innan den går för långt och jag sitter och gråter vid köksbordet varje morgon! Den andra fortsätter jag gärna med, tack för trevlig bloggläsning och intressanta recensioner! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *