All denna admin!

Det är så skönt att äntligen kunna prata om flytten. På mitt jobb tycker man nog att jag inte tjatat om något annat, men digitalt har vi inte velat prata om det förrän allt var klart.

Eftersom vi köpte först har det varit en lång process. Fotografering, visningar osv planerades ju först efter att vi redan köpt den nya. Det är också därför ni inte fått se några veckomenyer senaste tiden. Det har varit ett stort intresse för att se vår gamla lägenhet, så vi har haft många visningar. Ibland med bara en halvtimmes varsel, vilket har lett till att vi inte lagat mat hemma på en månad (man vill inte direkt visa en matosig lägenhet). Och då blir det inte särskilt roliga veckomenyer …

Igår var jag ledig, mamma och jag är i Norrköping över helgen, och tur var väl det. Det är så mycket administrativt att fixa inför en flytt! Försäkringar, el, flyttstäd, flyttfirmor. Samla in offerter, jämföra, boka. Puh! Men nu har vi bara två saker kvar på vår administrativa to do-lista, och båda har med banken att göra.

På söndag kommer flyttkartongerna och sen blir det packning för fullt på schemat!