Resans shopping

Sista kvällen på vår nästan tre veckor långa bilresa. Imorgon (läs: idag) bär det av mot Stockholm.

En del shopping har det blivit. Två flaskor grappa, tre olivoljor, en hel del vin och öl, någon julkula, lite inredning till nya hemmet och lite ”beställningar” (speciellt godis osv till familjemedlemmar). Lite presenter. Och presenter till Julia. Två presenter från resan från mig, en present från Johan. Sen råkade det visst bli två till. En ska jag ge henne i treårspresent (från 3 år står det på), så den får vänta ett tag. Den sista är en ”ha en trevlig resa till Thailand-present”. (Det gäller ju att uppfinna anledningar!). Den får hon i oktober. Vi kör hem med en fullastad bil!

Dagens shopping #toscana
Ett axplock

En kommentar till “Resans shopping”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *