Fler vill varna om Södermalms flytt & städ (och fler skador)

Jag har fått lite kommentarer på mitt inlägg där jag varnar för Södermalms flytt & städ. Både i själva inlägget, men också på Facebbook, på Instagram, muntligt och så från Sofia som valde att i bloggform berätta om sina erfarenheter: ”Kom undan med blotta förskräckelsen”.

Här hemma hittar vi under tiden fler skador orsakade av Södermalms flytt & städ. Som jag skrev i det lååååånga inlägget så valde vi att bara framföra klagomål på två av våra möbler, skåpet och bordet (lite bilder här), och inte på några andra skadade möbler, fast de var många. Vi tänker inte kräva något för de nya skador vi hittat nu heller, det spelar ju ändå ingen roll, men så att ni vet så var även vart enda av våra många Elfa-hyllplan skadade. Man har till och med lyckats ha sönder vår dörrmatta! (Jag fattar inte ens hur man lyckas, men egentligen borde jag inte bli överraskad).

Skada orsakad av Södermalms flytt & städ