Nya dörrhandtag, nya fönsterhandtag, och massa slipdamm förstås

Vad händer här? Det spacklas och slipas och målas. Övervåningen var i ganska dåligt skick visade sig, vilket våra hantverkare naturligtvis inte står ut med. Så det spacklas och slipas och målas. Idag tyckte de att de ju inte kunde lämna förrådet vi har på övervåningen omålat. Jo, sa vi. Nej, sa de. Men det är proppfullt, sa vi. Ok, sa de, då får vi tömma det åt er, för det ska målas. Ok då. 🙂

Förra helgen lånade vi min pappas lägenhet (han var bortrest). Sovmorgon! Ingen röra! Skönt. Och så har jag lyckats övertala sambon att vi behöver nya fönsterhandtag. De gamla passar ju inte alls in, vi måste ha sådana som matchar lägenheten och husets byggperiod. Och så köpte vi ju nya dörrhandtag för ett tag sedan. Nu har vi nya dörrhandtag, och nya fönsterhandtag:

20131016-204446.jpg

20131016-204503.jpg