Hur det hela började

Vår historia började 2004. Vi träffades första gången på en sajtträff (vi hängde båda på en fritidsintressesajt) i Göteborg i maj. (Tack till min bror Kristoffer för att du, genom ditt engagemang i sajten, såg till att vi lärde känna varandra!). När man på Josefines jobb sedan behövde en grafisk formgivare blev det Johan och första riktiga kontakten var tagen. (Tack Josefines kollega Morris för att du valde Johan som rätt man för jobbet!). Det var 33 mil mellan oss, Josefine bodde i Stockholm och Johan i Oskarshamn så det mesta avhandlades via ICQ men i september och oktober samma år träffades vi flera gånger. (Tack Josefines kompis Sanna för att du stod ut med Josefine den hösten! Utan dig hade vi nog inte träffats fysiskt. Tack Josefines kompis Lotten för att du såg till att Josefine åt på vägen till första träffen. Utan dig hade hon nog kört i diket längs vägen).

0 reaktioner till “Hur det hela började”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *