Ytterkläder. Och New York!

I torsdags hände det saker!

Jag köpte ytterkläder. Vill verkligen inte ha brudklänning och dunjacka. Bröllopet är ju första november och vi tänker att vi går mellan vigsel- och festlokal. 330 meter. Inte långt, men tillräckligt för stt jag ska vilja ha ytterkläder. Så köpte kappa, halsduk och muff för händerna. I fuskpäls. Så smaklöst och så härligt. 🙂 Får väl se hur bra det är dock, hittade det på någon polsk bröllopssajt …

Och så bokade vi lite bröllopsresa! Vi åker Stockholm-Reykjavik, sover tre nätter, sen Reykjavik-New York. Och 20 dagar senare New York-Reykjavik, sover en natt och så Reykjavik-Stockholm. Får se om vi ska vara i New York hela tiden eller om vi gör en avstickare, kanske till Las Vegas. Och just det! Sträckan New York-Reykjavik åker vi business. Är det bröllopsresa så är det!

0 reaktioner till “Ytterkläder. Och New York!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *