Hellre småjobb än panik på slutet

Vi gick från 0-100 när det gäller resa. För några dagar sedan började vi prata om USA och nu har vi bokat en hel del.

Det som är klart:
– Flyg till Reykjavik
– Hotell i Reykjavik (3 nätter)
– Flyg till New York
– Hotell i Las Vegas (6 nätter)
– Flyg till Reykjavik
– Hotell i Reykjavik (1 natt)
– Flyg till Stockholm

Och nästan klart är:
– Lägenhet i New York (7+7 nätter)
– Flyg New York – Las Vegas och tillbaka

Och det är 151 dagar kvar till bröllopet! Känns skönt att ha saker på plats. Hellre småjobba med det under längre tid än ha det superstressigt på slutet. Av samma anledning har vi redan börjat skriva texter om alla gäster till middagsprogrammet. Hellre skriva om för många (om någon tackar nej) än sitta i panik sista dagarna. Egentligen är det ju bara bordsplaceringen som behövs göras sent.

Vår bröllopssajt är snart klar också. Med info till gästerna, och så småningom bildspel. Den här bloggen ska in där också, men det blir först efter bröllopet, vill ju inte att gästerna ska veta allt i förväg. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *