På 457 dagen fick jag nog

457 dagar har vi levt i ett rörigt hem nu. Vi tillhör i vanliga fall den där kategorin som ber om ursäkt för oredan om det står ett glas framme. Inte för att vi tycker det är pinsamt inför gästerna utan för att vi mår dåligt av oreda.

Nu har vi haft flyttkartonger/slipdamm/verktyg/byggmaterial/plast/svettiga män eller all of the above runt oss i 457 dagar. Idag hittade jag en sovkudde bland badrumssakerna, och häromdagen ett viktigt kvitto bland stekpannorna. För att inte nämna bröllopskor i kastrullskåpet.

457 dagar, och det är inte klart än. Men nu orkar jag inte längre. Nu flyttar jag ut allt hantverkeri till hallen (och in i badrummet som inte är klart) och städar och iordningställer resten. Har hantverkaren problem med det har jag 457 dagar att slå i huvudet på honom.

Vi kommer inte bli klara i helgen eftersom vi är bortbjudna fredag, lördag och söndag, och det kommer bli rörigare under tiden. Men nu måste det få ett slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *