Bröllopspaus? Nästan!

Inte mycket händer här just nu, och det är för att inte mycket bröllopsrelaterat händer just nu. Vi har precis blivit klara med en årslång renovering och om en vecka kommer sambons pappa med sambo och bor hos oss, och det datumet har vi satt som deadline för att lägenheten ska vara helt klar. Vi har en bit kvar, men har bokat bil för att åka till soptippen på måndag och en städfirma kommer för att gå igenom lägenheten grundligt på onsdag. Sambon har haft en väldigt intensiv arbetsvår, och det är inte slut än. Jag har varit ohyggligt sjuk i några veckor. Sammanfattat kan vi säga att vi verkligen behöver semester nu. Drygt en vecka kvar, men sen! Det blir tre veckor ledigt i år, vi sparar resten av semestern till bröllopsresan. Så värt det förstås, men just idag känns det som att en lång sommarsemester hade behövts.

Efter lite förvirring kring bröllopstårtan och cateringbolaget så ska vi ta tag i den också. Har hittat stället vi vill ska göra den, nu ska vi bara dubbelkolla att de är bra, samt prata om vad vi vill ha.

Ett första möte med våra toastpersoner är bokat till slutet av augusti. En av dem bor inte i Stockholm men vi har hittat ett datum då alla kan träffas.

Första bröllopsklänningsprovningen närmar sig med stormsteg, och till det mötet har jag ju en del att fixa. Vet inte riktigt när det ska hinnas med, men är väl bara att ta tag i och göra.

Och igår åkte jag genom stan på väg mellan två möten: älskar att vårt bröllop kommer äga rum mitt inne i stan! Stockholm, asfalt, hav, det är verkligen vi. Det fick bli en suddig bild genom bussrutan.

bild