Lägenhetsfixdeadline närmar sig

Onsdag den 16 juli. Då har vi deadline på att få klar vår lägenhet. Den är helt och hållet satt av oss själva, men den 18 juli kommer sambons pappa och hans sambo och bor hos oss över helgen, och då har vi sagt att vi ska vara klara. För att bli av med ett års slipdamm, byggskrot och liknande har vi beställt en storstädning till onsdag den 16 juli.

Sambon jobbar som en galning just nu, och jag har varit ohyggligt sjuk senaste veckorna, så vi ligger efter vårt schema. Dessutom ska vi resa bort i helgen, så deadlinen kommer bli tight, men vi ska i alla fall försöka. Vi har lånat bil på måndag för att ta ett varv till soptippen och till olika familjemedlemmar som ska ha saker som nu är hemma hos oss.

Något som tyvärr inte kan bli klart nu är att få upp tavlor på väggarna. Förra helgen gick vi igenom alla tavlor, bestämde ungefär var de ska sitta och åkte till en ramverkstad. 10 000 kronor fattigare (!) kom vi därifrån. Tre veckor ska det ta innan de är fina och färdiga.

Enda tavlan som sitter uppe nu (bilden är dock från förra lägenheten)
Brooklyn Bridge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *