Den perfekta semesterdagen?

Första semesterdagen blev smått fantastiskt. Ni vet ibland i filmer, där det spelas fin musik samtidigt som det lyckliga paret visas ha en underbar dag i olika klipp, så var min dag.

Jag insåg just att jag inte skrivit särskilt mycket om det här, men den 1 november nu i år, på vår tioårsdag, ska vi gifta oss. Bröllopet sker på Skeppsholmen, vigseln i Eric Ericsonhallen och festen på Kulturfyren. Nu under sommaren har Kulturfyren barnrytmik för barn 1-4 år och det är alltid roligt att kolla in lokalerna igen, så frågade min bror om inte han och Julia ville gå på barnrytmik med mig. Det ville de, så igår morse satt jag på golvet i salen där vi ska ha middag och sjöng Imse vimse spindel.

Kulturfyren
Kulturfyren

Efter det promenerade vi till Kungsträdgården och åt god lunch innan de gick hem och jag till NK för lite bröllopsshopping. Efteråt mötte jag upp mamma i Elefanten, och två timmar senare kom Johan dit. Totalt satt vi i Elefanten i fem timmar!

Elefanten
Elefanten