Elefanten Matpark

Det finns ett nytt ställe i Stockholm: Elefanten matpark. Staden (?) har insett att Brunkebergstorg är ett stentrist ensligt torg utan charm eller känsla. Nu är torget förvandlat: de ganska tråkiga fontänerna är utbyggda och det finns en servering med bord, stolar och solstolar. Det går att köpa mat och dryck, och det är olika matbilar inbokade för lunch och middag varje dag. Under VM visade de matcherna på storbilds-tv och vissa kvällar är det DJs eller livemusik.

Vi hängde mycket på gamla Boule och Berså åren 2005, 2006 och 2007 jag har tydligen saknat det för oj, vad jag trivs på Elefanten! Hittills har vi gått dit för lunch, middag och allmänt häng. I torsdags var vi som sagt där i fem timmar! Vi kommer definitivt hänga där mer i sommar, och jag hoppas det får komma tillbaka nästa år.

Elefanten matpark - mitt inne i stan

Elefanten matpark - mitt inne i stan

Watermelon daquiri

Elefanten matpark - nytt favoritställe!

Elefanten matpark - nytt favoritställe!

Elefanten matpark - nytt favoritställe!