Logistiksvar, Ikea och infopaket

Kulturfyren svarade: de kan öppna åt oss på fredagen men tar betalt. Trist besked tycker jag, speciellt eftersom de redan innan vi skrev under avtalet lovade att cateringbolaget skulle få lämna saker på fredagen. (Vi betalade naturligtvis inte för detta).

I går fick jag med mig mamma och så åkte vi till Ikea. Kartongerna från Systembolaget var väldigt instabila och det är alltid lättare att bära med handtag, så vi köpte mängder av blå Ikeapåsar. Nu står varje dryckeskartong i en sådan; så mycket lättare att bära.

Och idag har vi börjar ta fram infopaket till alla inblandade. Vilken tid det tar! Best person, vigselförrättare, hår&smink och fotograf hann vi med. Resten får vi ta imorgon.

En vecka kvar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *