Incheckad och trasig

Klockan två kom pappa och körde oss till hotellet. Jättebra svit, men jag blev faktiskt lite besviken på att hotellet inte reagerat alls på att vi skrivit att det var bröllop eller att vi bar på en stor bröllopsklänning. Jaja.

På vägen dit fick jag ont i foten. Inte i min trasiga fot, utan i den hela. Ankeln gör jätteont, som om jag stukat den. Men jag har inte märkt att jag gjort mig illa?

När det var dags att ge oss av mot middagen vek sig plötsligt mitt knä! Jag kan inte stödja på det. Förstår ingenting. Fick halta/hoppa på ett ben ned till hotellets restaurang istället. Snabb middag och sedan ned i ett varmt bad. Men fortfarande, fyra timmar senare, kan jag inte stödja på benet, knappt ens röra det. Vet inte alls vad som händer? Men litar blint på att allt kommer vara bra imorgon.

Så länge hänger jag i soffan. Dags att fixa naglarna! Med champagne förstås.

IMG_7864.JPG
IMG_7866.JPG
IMG_7867.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *