Ett tack

Vilken dag vi hade igår! Vi har så många att tacka!

Zandra som fixade hår och smink (det höll sig ända tills jag skrattade så jag grät när Peter försökte använda Lottens icke-iphone klockan 02). Martin som dokumenterade hela dagen och körde över diken och fält för att vi inte skulle behöva gå i blött gräs (och även fick jobba bland annat som chaufför och champagnehämtare).

Jesper som såg till att allt flöt i Eric Ericsonhallen. Margareta som förrättade vigselceremonien. Elisabeth som spelade på den coola digitala orgeln. Micke och Fredrik som lättade upp allvaret och framförde en fantastisk version av Jag vill gå hem med dig.

Matsällskapet som med sin fantastiska mat till och med fick svamphatare att vilja ha påfyllning av kantarellsoppan. Mijo som bryggt ett helt fantastiskt öl (jag är rätt säker på att ett helt gäng gäster har ölet att tacka för en ordentlig huvudvärk idag, vissa mer eller mindre inhalerade det. Och även de som tog det lite lugnare sa att det var fantastiskt. Festens stora samtalsämne!).

Kristoffer som såg till att vi överhuvudtaget träffades för tio år sedan. Som kånkade skor, kappor och handväskor. Som levererade lunch, var chaufför, fixade och höll på hela dagen. Som dessutom läste texter under ceremonien och var ringbärare. Som anordnade en fantastisk svensexa. Som var en ypperlig toastperson. Som höll ett fantastiskt tal. Och som dessutom fortsätter slita med all vår packning idag. Vår Best Person helt enkelt.

Sanna och Jenny som tog sitt ansvar som toastpersoner långt beyond duty. Som ordnade en galet bra möhippa. Som löste alla gupp i vägen, som vi är säkra på uppstod, utan att vi märkte det. Som var våra klippor.

Thorbjörn, Monica, Lena, Anja, Monica, Jenny, Sanna och Daniel som höll så fina tal. Lite pinsamheter, lite minnen, lite fakta, lite citat, lite sång och mycket mycket personlighet.

Hasse och Thorbjörn som släpade, bar och slet för att leverera vad som måste ha varit många hundra kilo utrustning till lokalerna.

Anna som gjort ett fantastiskt album från möhippan. Så ambitiöst, fullspäckat och fint (förstås, sån är Anna)!

Och förstås alla gäster! Utan er hade det inte blivit något alls. Från Stockholm, Gotland, Malmö, Vejby strand, Kalmar, Mönsterås, Göteborg, Växjö och London. Tack för att ni valde att ge oss er helg, och för alla kramar, lyckönskningar och glädje. (Och alla presenter! Ni är galna!) Vi är också säkra på att toastarna satte flera av er andra i arbete utan att vi märkte av det (Peter, Morris och säkert fler), tack för att ni högg i!

Dagen blev så mycket bättre än vi kunnat ana, eller ens önska. Och när jag sparkade av skorna, hissade upp klänningen, tog nya maken i handen och dansade (och skrålade) till Bon Jovi klockan ett på natten var lyckan fullkomlig.