Bröllopsresa del 5: Island

Vi landade på Island 7 på morgonen, och reste därifrån 7 på morgonen dagen efter. Supertrötta efter en flygning, och med tidsskillnaden som sa att klockan var två på natten när vi landade, rasade vi in på hotellet, köpte tidig incheckning och däckade i tre timmar. När klockan ringde var vi väldigt nära att stänga av den och sova vidare, men som tur är gick vi upp. Vi åkte nämligen till Blå lagunen, och det var en upplevelse! Typ tre plusgrader i luften, 38-40 grader i vattnet, fantastisk omgivning. Loved it! Jag säger det igen. Till Island kommer vi tillbaka. Vi bodde, den här omgången, i Keflavik och det av flera anledningar: närmare flygplatsen, närmare Blå lagunen och Reykjavik i sig är inte värt en omväg. Enligt Tripadvisor skulle Keflaviks (som väl är ganska stort med Islandsmått, men verkligen är pyttigt) bästa restaurang ligga på vårt hotell, så vi åt där. Och det var fantastiskt! Kul att få avsluta resan så.

Blå lagunen