Mitt 2014 – med fokus på det positiva

På Facebook snurrar det just nu bildspel, där folk tackar för ett fantastiskt år. Men 2014 var ett riktigt skitår, av många anledningar. Att älta det känns inte särkilt givande, och ljusglimtar fanns förstås under året. Så vi koncentrerar oss på dem!

Det bästa av mitt 2014:

I januari åkte Johan och jag till Helsingfors där vi tittade på kyrkor och drack varm choklad. Och så kunde vi äta första middagen i nya köket.
Januari

I februari köpte vi en Barcelonafåtölj, en ny matta och fick upp en tavla på väggen.
Februari

Mars bjöd på Dalaröhelg, genrep av Melodifestivalsfinalen, vi fick den nya filmduken på plats och så var jag på Bokresan.
Mars

I april sov finaste foten och dess ägarinna över hos oss, jag fyllde år, vi firade påsk, hängde på Dalarö och gick på konsert i Eric Ericsonhallen.
April

Maj: vi bodde på Dalarö, såg Eurovision hos min bror, var på konsert i Eric Ericsonhallen, gick på Bröderna Luuk med min bror och så åkte Johan, mamma och jag till Barcelona.
Maj

I juni gick vi på Filip & Fredrik i Globen, tog med svärmor på Aerosmith och så firade vi att badrummet äntligen var klart.
Juni

Juli: Elefanten matpark, hotellhelg på sunkigt Scandic med bra utsikt och Skansen med E, D och S. Och så åkte vi till Grekland med KJj!
Juli 1
Juli 2

Mamma och jag åkte till Helsingfors i augusti. Och så åkte vi till Sigtuna, Gustavsberg och Möja. Och hittade (tillbaka) till Hällasgården.
Augusti

September: Bokmässan, Dalarö, kräftskiva och Livet är en schlager. September

I oktober var det möhippa med bland annat champagneprovning och finmiddag! Johan och jag var på rödvins- och chokladprovning och mamma och jag på Evita. Oktober 1
Oktober 2

November var ju helt klart bästa månaden, och det som gör 2014 till ett år som ändå ska minnas. Bröllop och bröllopsresa!
November

Och december: ja, mest julmys.

2 reaktioner till “Mitt 2014 – med fokus på det positiva”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *