Nu gör vi om!

När vi flyttade in planerade vi aldrig riktigt hur övervåningen skulle möbleras, utan det blev som det blev. Nu gör vi om!

Igår köpte vi soffa. Det gamla åbäket får åka ut och istället kommer en Highland, i tresitssoffaversion. Vi kommer komplettera med fåtöljer, troligtvis Ikeas Howardkopia Stocksund. Men fåtöljerna köper vi först när soffan är på plats, så det kan ändras.

Största orsaken till ommöbleringen är att vi vill öppna upp rummet. Nu har soffan stått som en klump framför bokhyllan och ett stort rum (över 40 kvadrat) har känts instängt. I väntan på soffan har vi delat upp den gamla soffan i två delar och genast känns rummet bättre.

En dålig bild på soffan, men ändock en bild. Just den här versionen är mycket större, därför har vi avskärmat den med ändkuddar. Och den är mycket större än den ser ut: 2,37 cm är sittytan. Färgen kommer vara ”nougat”, känns mest som en varm grå ton med inslag av lite brunt. Och så Ikeas Stocksundsfåtölj.

Highland
Sofftyg
Stocksund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *