Välkommen, MK!

2004 började jag titta på Project Runway. Då med Hedi Klum, Tim Gunn, Nina Garcia och Michael Kors som programledare/mentor/jury. Då började jag också längta efter att ha en Michael Korsväska. 

Det dröjde till 2009 innan jag köpte min första ”fina” handväska, en Mercier. 2010 köpte jag min första Furla (i 30-årspresent till mig själv) och sedan dess har det blivit några fler Furlas, en Diane von Furstenberg (köptes 2008 men på sådan galen rea att jag inte ens fattade att det var ”fin”), och två Jimmy Choos. Men det har inte blivit någon Michael Kors. Från början för att de inte fanns i Sverige och sedan för att ALLA nu har MK i Sverige, dessutom i en modell jag inte gillar. 
Idag stod den där, i ett köpcentrum vi flytt till för att undkomma Barcelonas värsta hetta (galen värmebölja här nu – på stranden varnas det för solen och värmen i högtalare). En fin Michael Korsväska, i en färg jag inte har någon annan väska i. Nedsatt med 30%. Perfekt!