Nu rättar vi till felen (och gör en uppdatering)

Hantverkarna som fixade hela lägenheten utom köket visade sig ju inte vara så bra trots allt. De gjorde dessutom två stora fel: de gjorde helt fel med ventilationen och med varmvattnet.

Ventilationen upptäcktes vid en rutin-OVK. Det var total katastrof och eftersom vi inte får tag på de gamla hantverkarna så var det bara att ta in en ny firma och betala.

Varmvattnet handlar om att hantverkarna tydligen tog bort varmvattensmätaren i köket och slängde den. Oerhört märkligt. Så bara att installera en ny. På vår bekostnad förstås. Extra irriterande eftersom vi betalade för saker hantverkarna aldrig levererade. Men jaja.

Vi har också gjort en uppdatering! Vi har måååånga spritflaskor. Dels eftersom vi har ett stort Tequilaintresse och även har mycket Single Maltwhisky, men också för att vi vill kunna bjuda på det folk nu kan vilja ha. Vi pratar alltså om kanske 70 flaskor. Dessa har vi haft en Billybokhylla och det har inte varit varken snyggt eller smart. Vi har nämligen ett utrymme på övervåningen som är superknepigt. Konstiga vinklar och vrår, och att ställa en bokhylla framför har förstås bara gjort att det är massa luft bakom. (Ytterdörren till vinden går ut där). Nu har vi låtit Åke från Veteranpoolen bygga en specialhylla. Den är inte vacker men funktionell: den passar exakt in i utrymmet och så går den på hjul så vi kan dra ut den och öppna ytterdörren bakom. Så smart lösning! Och hjälp så mycket som fick plats i hyllan (exempel: på översta hyllan står just nu 21 Tequilaflaskor, det får ju plats lika många till).

Vi ska sätta ett draperi framför, men så här ser hyllan ut:

Specialbyggd sprithylla

Specialbyggd sprithylla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *